Samenwerking met Juridischadvies.nl

logo juridischadviesWij zijn een samenwerking aangegaan met Juridisch Advies www.juridischadvies.nl . Juridisch advies brengt  rechtzoekenden in contact met gespecialiseerde advocaten in hun eigen regio. Ook hebben rechtzoekenden de mogelijkheid om zelf een inschatting te maken van hun eigen rechtspositie door het verschaffen van een eerste gratis juridisch advies.

Advisering Drank- en Horecawet

Het verkrijgen van een vergunning op grond van de nieuwe Drank- en Horecawet is vaak een lange en soms frusterende procedure. Als horeca ondernemer wil je het liefst zo snel mogelijk beginnen en kan het verkrijgen van de vergunning zorgen voor vertraging. 

Door onze ervaring op het gebied van de Drank- en Horecawet en de bijbehorende regelgeving kunnen wij u bij de aanvraagprocedure begeleiden. Het voordeel voor u als ondernemer is dat u zich volledig kunt richten op de horeca onderneming en dat u de gesprekken met de gemeente en andere instanties uit handen kunt geven. Dit levert voor u minder druk op. 

Op het moment dat u de vergunning eenmaal in uw bezit heeft, wordt van u als ondernemer verwacht dat u de regels kent en dat u zich daar ook aan houdt. De Drank- en Horecawet is alleen niet zo eenvoudig. Ook hierin kunnen wij u ondersteunen. 

Voor vragen of advisering kunt u uiteraard contact opnemen.

De overgang naar het nieuwe ontslagrecht per 1 juli 2015

Er is veel over te doen, het nieuwe ontslagrecht. Hoe de uitwerking van deze nieuwe wet zal uitpakken, weet eigenlijk nog niemand. Veelal wordt de toepassing van wetgeving bepaald door middel van jurisprudentie (uitspraken van de rechter). Een aantal regels zijn al per 1 januari 2015 in werking getreden en die hebben met name betrekking op arbeidsovereenkomsten voor bepaalde tijd. Hieronder zullen de belangrijkste punten worden omschreven.

Lees meer

Bedrijfsgegevens

AR Juridisch advies

AR juridisch advies pandOerdijk 38
7433 AB Schalkhaar

Telefoonnummer:06-44177167
Email-adres: info@arjuridischadvies.nl 
KvK-nummer: 8150706

Contact opnemen

Hoewel wij ernaar streven zo goed mogelijk bereikbaar te zijn, is het mogelijk dat wij uw oproep niet direct kunnen beantwoorden.

Op het moment dat wij uw oproep niet direct kunnen beantwoorden, kunt u een bericht op onze voicemail achterlaten. Ook kunt u gebruik maken van het contactformulier op onze website. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.