Advisering Drank- en Horecawet

Het verkrijgen van een vergunning op grond van de nieuwe Drank- en Horecawet is vaak een lange en soms frusterende procedure. Als horeca ondernemer wil je het liefst zo snel mogelijk beginnen en kan het verkrijgen van de vergunning zorgen voor vertraging. 

Door onze ervaring op het gebied van de Drank- en Horecawet en de bijbehorende regelgeving kunnen wij u bij de aanvraagprocedure begeleiden. Het voordeel voor u als ondernemer is dat u zich volledig kunt richten op de horeca onderneming en dat u de gesprekken met de gemeente en andere instanties uit handen kunt geven. Dit levert voor u minder druk op. 

Op het moment dat u de vergunning eenmaal in uw bezit heeft, wordt van u als ondernemer verwacht dat u de regels kent en dat u zich daar ook aan houdt. De Drank- en Horecawet is alleen niet zo eenvoudig. Ook hierin kunnen wij u ondersteunen. 

Voor vragen of advisering kunt u uiteraard contact opnemen.

Bedrijfsgegevens

AR Juridisch advies

AR juridisch advies pandOerdijk 38
7433 AB Schalkhaar

Telefoonnummer:06-44177167
Email-adres: info@arjuridischadvies.nl 
KvK-nummer: 8150706

Contact opnemen

Hoewel wij ernaar streven zo goed mogelijk bereikbaar te zijn, is het mogelijk dat wij uw oproep niet direct kunnen beantwoorden.

Op het moment dat wij uw oproep niet direct kunnen beantwoorden, kunt u een bericht op onze voicemail achterlaten. Ook kunt u gebruik maken van het contactformulier op onze website. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.