Outplacement

Als een werknemer met ontslag geconfronteerd wordt, is één van de belangrijkste vragen “Hoe moet ik in deze arbeidsmarkt weer een nieuwe baan vinden?”. Een terechte vraag, immers het vinden van een baan in de arbeidsmarkt is onder de huidige omstandigheden niet eenvoudig. Om de kansen te vergroten, kun je gebruik maken van een outplacementtraject. Maar wat is outplacement nu eigenlijk?

De definitie van outplacement kan het beste worden omschreven als een door de werkgever aangeboden begeleidingstraject dat gericht is op het vinden van een duurzame herplaatsing op een baan bij een andere werkgever of het vinden van een andere passende oplossing. De kosten van dit traject komen veelal voor rekening van de werkgever.

Naast een door de werkgever aangeboden traject kan ook gekozen worden voor een eigen individueel begeleidingstraject. Door onze samenwerking met diverse professionals kunnen wij u een individueel begeleidingstraject aanbieden dat toeziet op een persoonlijke begeleiding en bij uw wensen past.

Het Individuele Outplacement Traject

Samen met u wordt in kaart gebracht waar uw voorkeuren, persoonlijk sterke kanten en mogelijkheden liggen. Ook wordt samen met u in kaart gebracht op welke wijze u (val)kuilen kunt herkennen en kunt voorkomen. 

Meer informatie:

Voor nadere informatie over de mogelijkheden kunt u contact opnemen met Ermanda Akker-Rijsman van AR Juridisch advies. 

Tags: outplacement, loopbaan advies, individueel, persoonlijk

Bedrijfsgegevens

AR Juridisch advies

AR juridisch advies pandOerdijk 38
7433 AB Schalkhaar

Telefoonnummer:06-44177167
Email-adres: info@arjuridischadvies.nl 
KvK-nummer: 8150706

Contact opnemen

Hoewel wij ernaar streven zo goed mogelijk bereikbaar te zijn, is het mogelijk dat wij uw oproep niet direct kunnen beantwoorden.

Op het moment dat wij uw oproep niet direct kunnen beantwoorden, kunt u een bericht op onze voicemail achterlaten. Ook kunt u gebruik maken van het contactformulier op onze website. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.