Juridisch advies voor werkgevers

Bij veel partijen bestaat de indruk nog steeds het beeld dat juristen duur zijn en dat het inschakelen van een jurist zoveel mogelijk moet worden voorkomen. Een gevolg hiervan kan zijn dat een jurist veelal in een laat stadium wordt ingeschakeld en de kosten sterk kunnen oplopen.

Om kostenbesparend te werken kan men er ook voor kiezen om tijdig een jurist in te schakelen. De uiteenlopende mogelijkheden zijn vaak minder bekend. Binnen AR Juridisch Advies werken uitsluitend praktisch geschoolde juristen. Wij richten ons met name op het voorkomen van juridische problemen en door bemiddeling voorkomen van onnodige juridische procedures.

De ervaring heeft ons geleerd dat in de meeste gevallen in het voortraject een voor beide partijen passende oplossing kan worden bereikt.
Door gebruik te maken van de dienstverlening van AR Juridisch Advies bent u verzekerd van een dienstverlening
waarbij vooral gekeken worden naar praktische oplossingen. Hierbij is uw inzet als ondernemer wenselijk en belangrijk voor een goede uitkomst.

AR Juridisch Advies kan u het navolgende bieden:

  • Juridisch advies gericht op praktische oplossingen;
  • Juridische procedures zoveel mogelijk voorkomen
  • Ervaren juridische adviseurs op HBO+ niveau
  • Minder hoge kosten
  • Uw wensen komen duidelijk terug in de dienstverlening

Indien u de verschillende mogelijkheden wenst te bespreken, kunt u ons telefonisch
bereiken onder nummer 06-44177167 of via het contactformulier op onze website.

Bedrijfsgegevens

AR Juridisch advies

AR juridisch advies pandOerdijk 38
7433 AB Schalkhaar

Telefoonnummer:06-44177167
Email-adres: info@arjuridischadvies.nl 
KvK-nummer: 8150706

Contact opnemen

Hoewel wij ernaar streven zo goed mogelijk bereikbaar te zijn, is het mogelijk dat wij uw oproep niet direct kunnen beantwoorden.

Op het moment dat wij uw oproep niet direct kunnen beantwoorden, kunt u een bericht op onze voicemail achterlaten. Ook kunt u gebruik maken van het contactformulier op onze website. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.